Fursund Hallen

To BKL boksere i hårde kampe
Skrevet d. 29-03-2017 14:03:19

Fursund hallen var rammen om BK Nordsallings stævne med stegt flæsk og persillesovs som forret. Ca. 200 spisende gæster var mødt op allerede til forretten og dannede en god baggrund for bokserne til dette stævne. Efter spisningen kom der også en del flere tilskuere, så stemningen var i top allerede ved stævnestart.

Jeppe Birk Overgaard blev i slutningen af dagens træning spurgt om han ville have en lamp, hvilket han sagde ja til. Så kun 7 timer efter træningen stod han i bokseringen, hvor han mødte Malte Kyndesen fra Varde AK. De to boksere gav hinanden en hård og lige kamp, men mange slagudvekslinger på halvdistancen og i infight. Dommerne var meget uenige om udfaldet af kampen, så det blev en snæver 3-2 sejr at Vardebokseren kunne tage hjem med efter en hård kamp.

Magnus Birk Overgaard boksede revanche mod Heidar Chaker fra Post CV Heide, som han mødte i Marner for en måned siden. Var det en hård kamp i Marner, så blev det en endnu hårdere kamp i Fursund hallen. Flot teknik og masser af arbejde fra begge boksere gennem alle tre omgange. Magnus som vinder af 1. omgang, tyskeren som vinder af 2. omgang, så 3. og sidste skulle blive afgørende. Her trak den tyske bokser det længste strå, og fik sejren med dommerstemmerne 4-1. Men nok Magnus’ bedste kamp nogensinde.

To nederlag men to flotte præstationer, der gav grobund for meget mere fra begge brødre.

Forbund

Seneste nyheder

BKL og Alex Kjær har indgået et samarbejde...
Muay Thai ...
Indkaldelse til generalforsamling...
  

Læs alle nyheder

Find os

Viborgvej 11F
7800 Skive
Tlf: +45 6073 6004
Mail: info@bklimfjord.dk

Åbningstider i centret

Centret er åbent alle ugens dage
Mandag-fredag: 04.00-23.00
Lørdag og søndag: 05.00-23.00
*Seneste indgang Kl. 22.15 alle dage

Med undtagelse af 24. - 25., 31. december og 1. januar med tidligere lukketid og senere åbningstid.

Kontingent

Åbningstider i receptionen:

  • DØGNÅBENT for medlemmer.


BKL menu

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Du kan også acceptere cookies ved at klikke her