Boksning

Træningstider:
Mandage, onsdage og torsdage
klokken 18.00 - 20.00
Lørdage 
klokken 11.00 - 12.30

Boksningen i verden er af flere studier i verden kåret som den mest komplekse idrætsgren i verden. Ingen anden idrætsgren har så mange varianter at kunne træne og forbedre.

Boksning giver fremragende og alsidig motion og sætter samtidig fokus på disciplin og struktur. I bokseklubberne er der typisk et stærkt sammenhold og en god atmosfære, der giver god selvtillid.

 

Boksetræning oplever en stor medlemstilgang i disse år - og det er ikke kun blandt voksne, men også blandt børn og unge, at sporten er blevet populær. Flere klubber har da også i dag tilbud målrettet børn ned til 11 år. I BKL arbejder vi med børn ned til 8 år. Fra 8 til 13 år deltager børnene på U/13 holdet og nogle supplerer træningen på kampholdet.

 

I BKL er det også som kampbokser nødvendigt at kunne selvtræne. Løb og styrke er ikke en del af holdtræningen. Men derimod er opfølgningerne af løb og styrke en del af trænernes opgaver at skulle følge.

 

Den traditionelle boksetræning indeholder bl.a. løb, sjipning, styrke, træning af reaktioner, balance m.m. Flere steder er det muligt alene at gå til selve træningen - uden at bokse mod andre. Her er motionsboksningen det rette forum.

God træning og stærkt sammenhold